Sexnovell, del 2

Skoldagarna var komna efter helgens slut och det var dags att gå dit. Sarah tog på sig ett par tajta jeans och ett urringat linne och en tröja. Sedan sminkade hon sig och borstade tänderna. När hon var klar skulle hon möta upp Emma vid korsningen som låg mitt emellan dem och skolan.

När de möttes vid korsningen så fick Sarah skuldkänslor. Hon tittade på Emma. Hur kunde hon göra så här mot sin bästa vän? Emma var en snäll och söt tjej som aldrig hade svikit Sarah.
- Tja snygging! skrek Emma när hon fick syn på Sarah.
- Hej baby, svarade Sarah.
- Jag kunde knappt komma upp ur sängen imorse. Jag hatar skolan! sa Emma och flinade.
- Jag med... Sarah´s tankar var någon annanstans, nämligen hos Crille.
De fortsatte att gå mot skolan i tysthet. Kylan var outhärdlig och snön knastrade under deras fötter.
- Det är så himla tråkigt att vi inte har rast samtidigt. Kan du inte byta till handelsprogrammet, snälla? Så att vi kan gå tillsammans, vädjade Emma.
- Jag vet, jag tycker också det är synd att vi knappast syns i skolan. Men jag trivs så himla bra i Barn & Fritid, svarade Sarah.

När Sarah och Emma kom fram möttes de av Crille. Emma och Crille kysstes ett bra tag innan de släppte taget om varandra.
- Oj, jag måste verkligen rusa nu! Vi ses senare nån gång! skrek Emma och sprang iväg för att komma ikapp sina klasskompisar som redan hade börjat gå.
- Hej, sa Crille. Han kollade sig omkring. Det var underbart igår kväll, fortsatte han.
- Öh, tyst, någon kan höra, viskade Sarah.
- Kan vi inte prova på något nytt? undrade Crille och log.
- Vad menar du? frågade Sarah.
- Under skoltid... Du vet. Vi kan göra det i skolan, sa Crille.
- Va? Men någon kan se! Tänk om  Emma kommer på oss. Vi kan inte göra det i skolan fattar du väl!
Sarah rynkade på pannan.
- Haha, ingen kommer att se oss.

Crille och Sarah gick i samma klass. De gick mot sina skåp för att hämta sina böcker till engelskan. De fortsatte diskussionen:
- Okej. Sarah gav med sig. Hon tyckte det var så spännande.

Engelskan satte igång och Birgitta, engelskaläraren, började prata. Alla hatade henne, för hon gav för många läxor och hade på sig konstiga kläder. Ingen lyssnade på hennes lektioner.

- Jag vill bara veta... började Sarah. Hur är det när du och Emma gör "det"?
- Det är inte samma sak som med dig. Du är liksom... Du är mer... Vild! Du vet vad jag gillar. Emma är tillbakadragen. Hon bara följer strömmen liksom... sa Crille och fortsatte: Men jag gillar henne ändå, hon är snäll och underbar på alla sätt.

Engelskalektionen slutade. Klockan var 09.20. Alla gick mot kafeterian eftersom det var 40 minuter tills nästa lektion skulle börja. Emmas klass skulle sluta deras långa projekttimma kl 10.
- Kom, sa Sarah.
Hon och Crille gick mot toaletterna. De kollade sig omkring och gick in i samma toalett.
- Ska vi verkligen göra det här? sa Sarah.
- Ja, schh... Tänk inte så mycket, svarade Crille och slickade på Sarah's hals samtidigt som han tog av henne tröjan och linnet. Sedan fortsatte han att slicka nedåt tills han kom till hennes bröst. Crille slet av henne bh:n och började leka med dem.
- Underbara bröst, flåsade han och smekte dem.

Toaletten var liten. Crille tog av sig byxorna och boxershortsen medan Sarah knäppte upp sina jeans. Kvar hade hon på sig sina stringtrosor. Crille bet tag i dem och drog ned dem med tänderna.
Sarah ställde sig mot handfatet och viskade:
- Ta mig...
Crille gjorde som hon sa. De kunde se varandras ansiktsuttryck i spegeln. Crille tog in den i henne och började röra sig snabbt. Sarah hade ett sarkt grepp om handfatet. Det såg ut som att det skulle lossna närsom helst. Crille såg hur Sarah njöt i spegeln. Hon hade bara lust att skrika, men hon hejdade sig för att de inte skulle bli upptäckta. Crille rörde sig, ut och in, samtidigt som han hade grepp om Sarah's bröst. Han slutade röra sig när han hörde röster och daskade till Sarah's fasta rumpa.
- Vi måste gå nu. Tack, du är underbar, sa Crille och skyndade sig med att ta på sig kläderna. Han tog en titt i spegeln så att han såg okej ut, och sedan tittade han på Sarah som fortfarande stod naken och kramade om henne.
- Jag går ut först, sa han och tog ett fast grepp om hennes rumpa. En hand på varje skinka, han lekte med dem men Sarah avbröt honom.
- Vi måste verkligen dra.
Crille öppnade dörren och stängde den snabbt om sig. Sarah låste direkt och började klä på sig. Hon tänkte att varenda gång de har sex är bättre än den andra. Hon fixade till håret och sminket och log. Och gick ut ur toaletten 10 minuter senare.


Kommentarer
Postat av: my

Sv: kan gör de sen g=)

2009-11-08 @ 14:35:39
URL: http://myranw.blogg.se/
Postat av: SëëCKS - SEXBLOGGEN

sv ; okej e det du som är kompisen?

2009-11-08 @ 15:15:04
URL: http://seecks.blogg.se/
Postat av: sofie

mer mer :)

2009-11-08 @ 15:29:59
URL: http://sofienyman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback