Dagens fråga


Just när allt känns bra, så är det inte bra. Svara på frågan, tack... :´(

Avundsjukan där va...



Aj då. Avundsjukan börjar redan synas... VÄX UPP! JAG VET ATT NI  ÄLSKAR ATT LÄSA MIN BLOGG OCH ATT NI LÄSER DEN VARJE DAG!

Tack sötnosar!


Shit... Det går så jävla bra alltså! Jag har bara bloggat i fyra dagar! 

http://PUSSBLONDIE.blogg.se - lägg det på minnet! ;)
Jag ska ta över bloggvärlden.

Svaren från frågestunden

Ska alldeles strax springa iväg ut med brudarna, men som lovat svarar jag såklart på frågorna!
HÄR KOMMER SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!

hur länge har du haft din blogg? & hur gammal är du? =)
Svar:
Jag har haft min blogg i tre dagar. Jag är 16 år gammal! :)

Hur många läsare har du fått hittills?
Svar:
Några hundra, (unika per dag alltså). Men jag satsar på tusen!

När fyller du år? =)
Svar:
Jag fyller år den 2 februari. ;)

Har du haft 6? Eller är du oskuld?
Hur ofta har du och din pojkevän 6?
Vilken är din favorit ställning?
Vilken är den konstigaste ställning du har haft?
Vilket program går du på, om du går i någon linje?
Har du något bra tips på praoställe? (a)
Hur gammal var du när du förlorade oskulden?

Heheh, där har du ett antal frågor, hoppas du fortsätter blogga för jag tycker din blogg verkar vara super! :D Och hoppas du svara på frågorna som du lovat, det gör bloggare :) Det skulle vara snällt! Lycka till med bloggen tjejen!
Svar:
Oj, roligt med så många frågor samtidigt! Först och främst vill jag säga jättestort tack! Och självklart svarar jag på alla dina frågor.
Ja, det har jag.
Varje gång vi träffas (i princip).
Måste svara många på den frågan! ;)
Hmm, svår fråga... Ingen ställning jag kört har varit "konstig" direkt...
Jag går i nian, men jag har valt Handelsprogrammet. ;)
Ett bra praoställe kan nog vara KICKS! :)
Jag var 15.

Oj, du har ju fått ganska många frågor nu :) Det går ju bra för dig :). Och kom ihåg att svara på alla, ingen fråga är ju dum ;)
Svar:
Självklart svarar jag på alla frågor! ;) Jag håller vad jag lovar!

Kan du inte lägga ut en bild på dig?
Vad har du för slags mobil? (världens konstigaste fråga)
Vad gör dig irriterad?
Vad lyssnar du på för musik? Artister alltså.

Svar:
Självklart.
Nokia
Djurplågeri!
R'n'B främst.

Hoppas ni är nöjda med svaren!
Puss, eran Blondie.

Frågestund!


Då kör vi igång med en frågestund tycker jag allt! Svaren kommer ikväll. Och självklar svarar jag på allt! Kom ihåg - ingen fråga är för dum. ;)

Motionera!



Nu har jag gått i ca 50 minuter. Fan vad härligt det var! ;) Jag har varit jävligt lat de senaste veckorna men nu har jag bestämt mig att jag ska ut och gå några gånger i veckan eftersom det faktiskt är bra för hälsan! + att man får fin figur, eller hur? ;) Att gå är otroligt bra motion och jag tycker absolut att alla ska gå ut och gå, i alla fall minst två-tre gånger i veckan.

Nu sitter lilla jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. Blir det fest? Eller blir det lugn kväll? Älsklingen är upptagen ikväll, vem ska jag då mysa med? Nej, det blir fest ikväll. ;)

Vad ska ni göra ikväll då, mina läsare?

Puss, eran Blondie.

Gamla tider...

Ibland saknar jag gamla tider så jävla mycket. Idag tog Michaela med sig sin dator till skolan och där hittade jag den här bilden! Jag är verkligen dålig på att spara bilder och så hade hon den här... Kommer ihåg den dagen som om det vore igår. Jag och Jossan var typ 13 år och högljudda som fan på den tiden. Fjortisperioden där va. ;) Men som tur är har man växt ifrån det där! ;)


Haha, jag vet inte riktigt vad det sprejade hjärtat är till för. Men jag tror nog att jag tyckte att jag blev ful på bilden så jag sprejade över med ett hjärta för att det skulle se "bra" ut. Hahaha, lyckat... ;)

Livet leker

Hej snyggingar! ;)

Sitter i datasalen och har samhällskunskap. Vi ska göra ett inlämningsarbete, det går jättebra faktiskt! ;)

Vaknade upp hos älsklingen idag. Började redan klockan 8 så jag fick inte umgås med honom imorse. :( Han låg och sov så sött, det var ingen idé att väcka honom... Igår skulle vi som sagt kolla på film (Mitt super-ex, haha, ska verkligen låta älskling bestämma film nästa gång...). Den var ganska löjlig så vi gjorde helt enkelt annat under tiden. ;)

Just nu är jag så jävla lycklig. Solen skiner och våren är här. Livet leker och jag är dödskär. Plus att min blogg går uppåt! Statistiken ligger ganska högt, jag har ju trots allt bara bloggat i tre dagar. ;) 

Nej nu skriker Anders att vi ska gå tillbaka till klassrummet, hörs sen!
Puss, eran Blondie.

Vem är jag egentligen?



Hello babes! ;)

Sitter hemma hos älsklingen nu och myser men precis som lovat så ska jag skriva ett litet inlägg om vem jag är. ;)

Emma heter jag och jag är 16 år gammal. Jag är 169 cm lång och 54 kg tung (eller lätt?), hehe. Jag valde att starta min blogg eftersom jag vill skriva om min vardag, mina tankar, åsikter och funderingar. Det blir säkert kul att läsa när man blir lite äldre. ;P + Att jag har tänkt att ta över bloggvärlden, haha. Om jag har ett mål så satsar jag 100% för att nå det målet. Jag har i alla fall rätt hyfsade betyg i skolan och kan tänka mig att jobba inom bankvärlden senare. Jag har en underbar pojkvän sedan 7 månader tillbaka, älskar honom väldigt mycket. (Han sitter för övrigt bredvid mig och smeker min nacke. Hihihi.)

På fritiden umgås jag med mina kompisar väldigt mycket och gör allt möjligt faktiskt. Jag önskar att jag sysslade med någon sport, men jag är tyvärr för lat för det. :( Min bästa vän heter Josefin och hon är den person som jag litar på mest i hela världen, hon har alltid funnits där för mig. Älskar dig Jossan. <3

Jag stör mig på djurplågeri och krig. Kan aldrig tänka mig att bära päls - aldrig! Även fast det känns rätt illa att jag äter kött... Fan.

Hoppas ni fick en inblick i vem jag är. ;) Nu ska honey och jag kika på film. Vi får väl se om det blir nåt av det över huvudtaget, ni vet ju hur det är... ;)

Puss, eran Blondie.
FORTSÄTT LÄS MIN BLOGG, STATISTIKEN ÖKAR! ;)

Knas



Ja... Vad ska man säga? Kissiewannabe.......... Nej, aldrig i livet. Skulle aldrig vilja bli som henne. Nej nej nej. Ska inte dra några slutsatser, för jag känner inte henne trots allt. Jag är unik. Jag är jag själv. Men herregud, menar verkligen denna människa allvar? Är man "wannabe" bara för att man har samma hårfärg eller? Och som svar till din mening - jag har redan ett liv.

Med detta inlägg ville jag bara säga att jag inte är wannabe! Och att jag aldrig kommer att sluta blogga, bara så ni vet. Och stort tack till alla som tror på mig och min blogg.

Jaja, ska fortsätta fixa mig. Som sagt - hörs när jag är hos älskling. Kommer skriva ett inlägg om vem jag är osv. ;) Så om ni undrar något så får ni gärna ställa frågor, jag kommer svara på allt.

Puss, eran Blondie.

Jag ska ta över bloggvärlden!

Okey, vänner! Jag har bestämt mig! ;) Jag ska ta över bloggvärlden, vänta bara.

Liksom, hur roligt är det att läsa alla blondiners bloggar när dem inte ens kan skriva och stava? Kolla bara på Kissie och Dessie, herregud. Det finns faktiskt något som kallas att gå till skolan - hört talas om det flickor!? (Och nej, jag har inget emot dem! Känner inte tjejerna.) Nej folket, välkomna till en blondins blogg utan stavfel! För visst blir det mycket roligare att läsa? ;)

Nu ska jag undersöka blogg.se lite till.

Kyss,
eran Blondie! <3

PussBlondie

Efter många om och men så har jag beslutat mig för att börja blogga! Jag kommer blogga om mitt glamourösa liv och det kommer bli en fröjd för dig att läsa.

Enjoy!

/ Eran Blondie ;)

RSS 2.0