Sexnovell, del 1

Jag tycker om att skriva så jag tar och skriver en sexnovell som kommer att komma upp i olika delar ;) säg gärna vad ni tycker!

Sarah och Emma hade känt varandra sedan lång tid tillbaka. De 16-åriga tjejerna var bästa vänner och delade alla sina hemligheter med varandra. Det var i alla fall vad Emma trodde.

Emma blev ihop med sin pojkvän Christopher för ungefär sju månader sedan. Christopher, eller Crille som han kallades, var en snygg 17-årig kille med snygg kropp och det finaste ansiktet man kunde tänka sig. Honungsfärgade ögon som matchade det lekfulla kastanjebruna håret. Han var perfekt.

Sarah bara stod och glodde på medan Crille och Emma kysste varandra och sa hej då.
- Hej då Sarah, vi ses imorgon! skrek Emma och sprang in i sitt hus eftersom det var fruktansvärt kallt.
Emma, Sarah och Crille hade varit hos en vän och kollat på film. När Emma hade stängt dörren om sig fortsatte Crille och Sarah att gå. Båda två visste vart vägen skulle leda.
- Hem till mig eller till dig? sa Crille till Sarah och blinkade.
Sarah var en blond tjej som var omtyckt av de flesta. Hon hade en fin kropp och stora bröst. Hennes leende var vackrare än allt annat.
- Jag är ensam hemma så vi kan gå till mig, svarade Sarah och log. Hon visste att hon gjorde något förbjudet men det var det som gjorde att det var så spännande.

De kom fram till Sarah´s lägenhet som låg långt bort från Emma´s hus. De kände värmen från lägenheten och tog av sig ytterkläderna. Crille tryckte direkt Sarah mot väggen och började knappa upp hennes blus samtidigt som han kysste hennes mjuka läppar. Hon gjorde detsamma. Crille knäppte upp Sarah's bh och smekte hennes bröst. Sarah var pressad mot väggen med Crille emellan sig. De hade tagit av varandra kläderna och stod nakna. De smekte varandra och gned sina kroppar emot varandra. Sarah var otroligt upphetsad och tanken på att hon gjorde det förbjudna gjorde henne ännu mer upphetsad.

Crille´s händer var överallt; på brösten, på rumpan, överallt. Sarah tog tag i Crilles hand och knuffade ner honom på sängen. Snart låg hon underst och Crille började att röra sig, fram och tillbaka, ut och in. Snabbt, passionerat och hårt. Han såg att hon tyckte om det. Sarah låg där och stönade högt vilket gjorde Crille ännu mer upphetsad.
- Högre!!
Han rörde sig snabbare och Sarah skrek högre tills de båda inte orkade mer. Han slutade och la sig bredvid Sarah istället. Hon smekte hans kind och lekte med hans läppar. Sarah hade precis haft sex med sin bästa kompis pojkvän.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv; Du är visst barn nr du är 16? och jag pratae inte ens om några 16 åringar i det jag kommenterade.

2009-11-07 @ 23:38:31
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: sëëcks - SEXBLOGG

finns verklighet i den ellr?

2009-11-08 @ 00:08:48
URL: http://seecks.blogg.se/
Postat av: Rebecca

den var jättebra! fortsätt skriva :)

2009-11-08 @ 07:52:20
Postat av: jenny

jag tycker den var jättebra, och vill gärna läsa en fortsättning;)!

2009-11-08 @ 13:03:43
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: sofie

kommer fortsättningen?

2009-11-08 @ 13:37:00
URL: http://sofienyman.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; Haha, det är lugtn =).

2009-11-08 @ 13:41:27
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!

Sarah bara stod och glodde på medan Crille och Sarah kysste varandra och sa hej då.



kanske skall skriva om den meningen? : )

2009-11-08 @ 13:46:20
URL: http://joonnaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback