Invandrare vs. Svenskar

Nu hade jag tänkt att diskutera den här Dessie/Paow-grejen. Det är såhär jag ser på saken:

Brudarna är helt otroliga. De påstår att det är invandrare som våldtar och vandaliserar. Och det här med att det bara är invandrare som vandaliserar - hallå!? Kom ner på jorden, tack!


Och Dessie - här är något värt att tänka på!
Du snackar skit om invandrare, eller blattar som du väljer att kalla det. Men du går och äter sushi och solar för att likna en "niggah" som du uttrycker dig. Om du nu är så jävla stolt över ditt land, varför behåller du inte din kritvita hy? Och varför äter du inte dina svenska köttbullar? snälla folket - hjälp mig att få bort henne från topplistan herregud! Jag fattar inte ens hur hon har hamnat där! Jag är liksom way much better än henne ;S

Kommentarer
Postat av: Leia

Så bra. Det är bra här med. =)

Kram

2009-04-13 @ 13:40:15
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: isabella

jo jag håller med =)



eftersom de har så pass stor blogg, så tycker jag att de ska tänka på vad man skriver i sin blogg också. Eftersom det är många som tar illa upp.

2009-04-13 @ 13:42:20
URL: http://isabellaingvarsson.webblogg.se/
Postat av: adelina

bra skrivet, verkligen!



puss!

2009-04-13 @ 13:50:14
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: Du Vet Inte

Bra skrivet

2009-04-13 @ 13:56:26
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: adelina

sv: hur många har du typ? :D förrigår hade jag 400, och igår hade jag nästan 300 och idag har jag snart 100 än så länge :P

2009-04-13 @ 14:02:19
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: adelina

sv: som mig alltså, iih :D

2009-04-13 @ 14:10:47
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: Raghaad

håller med dig till hundra!, bra sagt! hon förjäner verkligen inte att vara på topplistan, jag hjälper dig gärna att blli av med henne, hehe =)

2009-04-13 @ 14:21:44
URL: http://raghaad.blogg.se/
Postat av: sara

OOOOOOH DU HAR SÅ RÄTT!

2009-04-13 @ 14:21:46
URL: http://ssshawty.blogg.se/
Postat av: HELENA

Det är bra skrivet och sant! såna som tror att dom är bättre än andra är dom som har dom sämsta åsikterna som inte förstår att alla är lika värda precis som du säger!







2009-04-13 @ 14:22:59
URL: http://metrobloggen.se/helenasl
Postat av: Raghaad

BRA SAGT! håller verkligen med dig!, skull verkliegn hjälpa dig att bli av med henne från topplistan! =)

2009-04-13 @ 14:23:40
URL: http:// raghaad.blogg.se/
Postat av: Paulina Danielsson

Haha du driver ? Skam för oss "svenskar" ? Just nu sitter jag som ett frågetecken. Du verkar skriva i var och varannat inlägg om mig eller Dessie. Du försöker se ut som oss, och till och me stava. Det är lite pinsamt du bruden. Alla får tycka och tänka, och jag kan erkänna jag har svårt att utrycka mig. Men varför får jag då 1234 kommentarer om att det är "blattar" som ska slå sönder oss bara för att vi tycker. Det är precis det jag syftar på, sluta leka blåst och skaffa dig ett eget liv.. Stumpan

2009-04-13 @ 14:27:18
URL: http://paulinadanielsson.blogg.se/
Postat av: selmaa

skit bra skrivet,håller med dig till max!

2009-04-13 @ 14:30:49
URL: http://selmiiicaa.blogg.se/
Postat av: winni

jag kan faktiskt hålla med, även fast jag själv är svensk så håller jag med till en viss del..



& jag tyckte att det var så sjukt omoget av dessie att lägga ut klippet när hon ändå vet att det kommer att bli en stor sak av det hela, och nu har hon ändå fått liksom över 1000 kommentarer på det, & det var väl uppmärksamhet hon sökte.



Gillade hennes blogg, gillade hennes stil, tills hon tillslut lade en kommentar på min blogg där hon bland annat skriver att jag aldrig kommer bli lika stor som henne, och att jag borde köpa mig en ansiktsmask för att bli fräschare i ansiktet, & så slutade hon allting med ett

''you know you love me''



Sjukt bra skrivet, och blev sjukt chockad att hon hamnade så långt upp på besökslistan/populärslistan..

/ w

2009-04-13 @ 14:33:02
URL: http://molinis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hjälp oss att stoppa dessie!http://hollywooddiamond.blogg.se

2009-04-13 @ 14:38:09
Postat av: Melissa

Bra skrivet ! Håller med dig :)

2009-04-13 @ 14:40:02
URL: http://meliissiic.blogg.se/
Postat av: Nightfall

Av dem som straffades under 1990-talet var 18% utländska medborgare, trots att den gruppen då enbart utgjorde 5-6% av befolkningen i Sverige. För vissa typer av brott - bl.a. våldtäkter och grova narkotiabrott - var andelen utländska medborgare 30% och däröver. Dessa siffor var ingen enstaka tillfällihet. Det är alltså inte en fördom att utländska medborgare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Utländska medborgare straffas relativt oftare än svenskar, även när man tagit hänsyn till skillnader i köns- och åldersfördelning. Det finns heller inga starka tecken på att detta skulle vara en följd av att utländska medborgare diskrimineras i rättssystemet.



MEN jag håller verkligen med om att det är så töntigt att en person med invandrarbakgrund bara är svensk när den utfört en idrottsprestation eller liknande.



Sen måste man också få tycka att det är fel av utländska att begå brott och ändå få tycka om maten och kulturen? Lol det är helt olika saker. Jag tror väl knappast att deras eget hemland är speciellt stolta över de individer som begår brott? Precis som vi svenskar inte bojkottar vår egen kultur bara för att vi har brottslingar? Vad menar du? Ska man ta avstånd från alla bara för att en gjort fel enbart i syfte att vara konsekvent i sitt handlande?

2009-04-13 @ 14:42:09
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: Anonym

TILLSAMMANS MÅSTE VI UTROTA DESSIE

2009-04-13 @ 15:18:56
URL: http://fruktochmandels.blogg.se/
Postat av: blandies

du är fett mobbad :) du är en wannabeeee

2009-04-13 @ 15:24:30
URL: http://htimestwo.blogg.se/
Postat av: Anisa

HÅLLER MED FULLT UT! Ett plus är att du är svensk och ändå stå för bra åsikter. Like it!



Nu ser jag saken såhär. Man ska inte ta illa upp över allt som händer här i världen. Speciellt inte denna videoblogg som dom har lagt upp. Dom söker uppmärksamhet, vilket dom också få och det slutar med att dom alltid kommer vara i topplistan.



2009-04-13 @ 15:43:56
URL: http://aalekic.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har helt rätt! go girl!

2009-04-13 @ 15:45:11
Postat av: selma

riktigt bra skrivet kunde inte sagt det bättre. Hån och paulina vet ju fan inte vad dom håller på med, dubbelmoral är ju ett ord dom borde söka upp i lexikonet, om dom ens vet vad ett lexikon är. Du har tatt med allt det jag har tänkt på och måste bara påpeka, när zlatan gör mål och är duktig i en match ja då är han svensk och då hyllas han som fan, när zlatan inte gjort sitt bästa en match är han inte längre så svensk och då klagas det, men ursäkta är det bara zlatan som spelar i landslaget! men som sagt jättebra skrivet!

2009-04-13 @ 15:52:34
URL: http://selmafilipovic.blogg.se/
Postat av: Aysel Lale R

- håller med dig bra skrivet! :)

2009-04-13 @ 15:58:31
URL: http://ayseelciik.blogg.se/
Postat av: Nikolina

ja precis, varför kallas man SVENSK så fort man gör något bra? :)

2009-04-13 @ 16:36:44
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: A-palle

Vilken statistik är det som visar motsatsen? Det är lite fult att skriva så i och med att statistik är ett sånt bra sätt att ljuga. Jämför man till exempel antal brott per invånare, så att man får fram en procentsats då kan den skilja sig markant från antal brott per etnicitet. Just av den enkla anledningen att det finns fler svenskar här i Sverige. Du kan även lägga in misstankar om brott i statistiken, eller bara dömda brottslingar. Ja, det går att vinkla på så många olika sätt iaf.



Nu är jag inte rasist såsom dessie och paow. Men jag hatar helt enkelt bara statistik =p



Håller inte riktigt med angående mediarapporteringen heller. Anders Eklund, Hagamannen, Svartenbrandt och Caroline-mördaren är ju alla svenskar och uppmärksammas på tok för mycket i pressen(läs mitt senaste inlägg =p). Grejen jag tror är att rasisterna hugger direkt dom ser att det är en man med utländsk härkomst. Men det är aldrig någon som ifrågasätter dom när det handlar om svennar!



Ett annat kul exempel om personer är Ludmila Engqvist, duvet den där gamla häcklöperskan. Hon var ju från ryssland först. Sen blev hon svensk och alla gillade henne när hon tog os-guld. Sen åkte hon fast för doping då var hon helt plötsligt rysk igen! Löjligt!



Och rasisters största problem är, förutom att dom är hjärndöda då, att det mesta här i Sverige byggs på och utvecklas av kulturutbyte. Som du skrev är sushi inte direkt svenskt, precis som pizza och pasta. Och i stort sett all annan mat. Jag menar, vill man hålla Sverige riktigt svenskt då borde man ju odla sina råvaror själv, eller?



Fast å andra sidan måste jag hålla med om att det är sjukt att dom inte får spela svenska nationalsången(om det nu är sant). Den borde spelas en gång om dagen eller något. Så man lär sig att respektera sitt land, både som infödd svensk och invandrare!

2009-04-13 @ 16:38:02
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: camilla

Ditt svar är bara pinsamt. Vad jag vet så har hon inte sagt någonting om att hon tycker att utlänningar är fula eller mindre värda än vad svenskar skulle vara? Där emot folk som begår brott, så som mord och våltäckter är entligt mig mindre värda, men det gäller även när det kommer till en svensk bakgrund. Hon pratar om beteende.

Som du skrev "Du snackar skit om invandrare, eller blattar som du väljer att kalla det. Men du går och äter sushi och solar för att likna en "niggah" som du uttrycker dig. Om du nu är så jävla stolt över ditt land, varför behåller du inte din kritvita hy? Och varför äter du inte dina svenska köttbullar?" Som sagt, hon har inte sagt att dom är fula för att dom är bruna, i så fall skulle hon väl själv inte sola solarium om hon nu tycker att det är fult att vara brun? Oavsett om man är stolt över sitt land så kan man vilja vara brun? Vad är det egentligen för skillnad på om hon skulle sola utomhus för att vilja bli brun, än att gå till ett solarium? Hon har heller inte sagt att någon annan mat än svensk mat är äcklig? Låt henne äta sushi? Kolla statistiken över begångna brott over all, så ser du hur det ser ut.

Allt hon menar är nog att utlänningar får mycket mer uppmärksamhet när det kommer till personpåhopp än vad svenskar får, just för att läget är som det är. Varför får en svensk inte säga att man är stolt över sitt land utan massa tjaffs? Om en turk säger att han/hon är stolt över sitt land så anses det bara starkt.

Få ned henne från topplistan? Hon kommer nog aldrig försvinna där ifrån så länge alla, bland annat du, ger henne ännu mer uppmärksamhet för varje dag som går. Hon är smart, hon ger sig själv rampljuset. Du är smart du också som försöker samla på dig anhängare för att krossa dessie.

2009-04-13 @ 17:38:40
URL: http://cams.devote.se
Postat av: roberta

2009-04-13 @ 18:19:49
URL: http://robertachamoun.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjuuukt bra skrivet! jääteduktig, håller med dig heelt! det är sant fan, hur mkt dom än försöker dölja det!



2009-04-13 @ 18:21:15
Postat av: Anonym

you go girl

2009-04-13 @ 18:22:22
Postat av: Sofia

Hej lilla gumman..

Bra att du tar upp det där ämnet, men ditt försök att få läsare efter att ha lämnat kommentar i kenzas blogg fungerar nog inte, med tanke på att du har skrivit in fel bloggnamn xD



Ha de bra, ciao !



PS. DET ÄR JAG SOM KOMMER TA ÖVER BLOGGVÄRLDEN ;)

2009-04-13 @ 18:39:42
URL: http://biizz.blogg.se/
Postat av: Olessia

Alla är inte lika mycket värda... då menar jag inte rasistiskt. Då menar jag dessa människor som får jobb, som inte jobbar osv.

2009-04-13 @ 18:44:55
URL: http://www.metrobloggen.se/nenno
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Oh fin blogg ;> Har ni fint väder där du bor ? :)

2009-04-13 @ 18:50:13
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hehe det är lugnt..

Jag kommer ändå att ha flest läsare babe ;)

2009-04-13 @ 19:04:06
URL: http://biizz.blogg.se/
Postat av: selmaa

sv: varsegod :D

förstår inte hur d kan vara så hjärndöda i det här fallet, nu försöker d bortförklara sig.

2009-04-13 @ 19:26:48
URL: http://selmiiicaa.blogg.se/
Postat av: matilda

Asså shiet varför hetsar alla för dom vill vara bruna och äta sushi? :o

2009-04-13 @ 21:46:31
URL: http://karinmatilda.blogg.se/
Postat av: FYFAN VAD JAG DIGGAR DIG :D

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH





BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTAAAAAAAAAAAAA SVARET O SKIT I DOM ANDRA SOM SKRIVER SKIT OSV, IDIOT VARENDA EN JU,ANMÄL DOM VET JAG :d SKA FAN JAG GÖÖRA... HORUNAR DES O PAOW VERKLIGEN FÅR ANDRA O TRO ATT AAALLAA SVENSKAR E SÅDANA , SÅ JÄVLA DÅLIGT

2009-04-13 @ 21:54:36
Postat av: agnesa

sjukt bra skrivet bruden! håller med dig till 110 % :)

2009-04-13 @ 22:46:15
URL: http://agnesagashi.blogg.se/
Postat av: Vanessa

läste nyss ditt inlägg,riktigt bra skrivet. Men , en grej bara, den där äckliga fjortisen Dessie har fan ingen anledning att ladda upp sånt därnt skit! Så fuck henne! Hon är löjlig! Jag håller med dej till max,speciellt dedär med att alla borde behandlas och ses lika, för så är det ju, vi alla är ju människor! Och grejen är att finskar och såna dem är också invandrare men svenskarna tänker inte pådet! Men en grej bara, du skrev att svenskar våldtar o blablabla. Asså aa det kanske sant men asså, det handlar inte om vart man kommer ifrån lxm. Spelar ingen roll vart man kommer ifrån lxm fattar inte vf dem hakar upp sig på det, spelar fan nte roll om vart våldtäcksgubben kommer från fan, det är ju grejen, svenskar istället för att dem tänker på att det är en våldtäcktsman så tänker dem på om han är utländsk eller inte! Men det ger ändå inte "blattar" en anledning att vara taskiga mot svenskar heller. Och ifs, alla svenskar är ju inte sådär. Själv är jag engelsk men folk behandlar mej som en svensk.. När vissa blattar är halvblattar med dem ser mer utländska ut än mej, så då kallar svenskarna dem för blatte jävel och mej för svenne när "blatten" är egentligen mer svensk än vad jag själv är. Asså fan den där Dessie asså.. pantad är hon! Bra skrivet tycker jag! och jag håller med dej! FÅ BORT HENNE FRÅN TOPLISTAN!

2009-04-13 @ 23:28:38
URL: http://vanessaforsyth.blogg.se/
Postat av: Vanessa

...kände att jag yra där lite också :P

2009-04-13 @ 23:40:47
URL: http://vanessaforsyth.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker deras bloggar äger, som din. Men dem är SVENSKA MEDBORGARE, så då säger man svenskar.



Men aja..

2009-04-14 @ 17:25:16
URL: http://augustilina.blogg.se/
Postat av: Anonym

men snälla, man ser ju om en svenk är svensk fast den solar solarium. Desiree och Paulina, dom är äkta. Du leker dum, blåst osv, fast alla vet att du inte är det. Desire & Paulina är äkta, du vill stava lika mkt fel som dom gör osv. Så lägg av, du gör detta för att få läsare gumman!

2009-04-15 @ 15:46:13
Postat av: Anonym

SVAR TILL ANONYM:



HAHAHA, DU ÄR SÅ JÄVLA PINSAM!

"DE ÄR ÄKTA"... JAHA, HAR JAG PÅSTÅTT NÅGOT ANNAT ELLER? VILKEN MÄNNISKA ÄR INTE ÄKTA?



HAHAHA, OCH ATT JAG VILL STAVA LIKA FEL SOM DEM? USCH, NEJ TACK! JAG GÅR TILL SKOLAN LILLA VÄNNEN...

2009-04-15 @ 15:58:01
Postat av: irma

ooh så sant skrivet asså! läs ocksåå mitt inlägg om dessie & paow på min blogg, tryck bara på april så kmr inlägget upp.. det heter "diss till dessie&&paow" hatar dom :S

2009-04-15 @ 22:13:25
URL: http://irmaalisic.blogg.se/
Postat av: Sanningen ni blundar för.

brottslingar" rel="nofollow">http://www.tv3.se/efterlyst/typ/efterlystabrottslingar



Tilo Dumbuya, 24 år, är efterlyst misstänkt för grov våldtäkt på en 15-årig flicka som fick livshotande skador efter övergreppet.



Sergei Albiev, 24 år, är efterlyst för dubbelmordet på två asylsökande vitryssar i Brandbergen söder om Stockholm.



Ahmed Abdulali Al-Quassed

24- årige Ahmed Abdulali Al-Quassed misstänks för grov misshandel och övergrepp i rättssak.





Jusuf Hani

27-årige Jusuf Hani, är misstänkt för mord och grovt rån. Han är den siste av de ökända Stavangerrånarna som inte gripits och dömts.





Pasi Miettinen

Pasi Miettinen som är 38 år gammal, sköt ihjäl en man utanför puben Sledgehammer i Södertälje år 2000.





Oday Almo-hawa-dawi

24- årige Oday Almo- hawa-dawi är internationellt efterlyst och häktad i sin frånvaro misstänkt för mordet på en 25 årig man i Lindesberg den 22 augusti 2005.



Jonas Lundén

Jonas Lundén, 37 år, är internationellt efterlyst sedan han häktades i sin frånvaro, misstänkt för flera grova bedrägerier år 2006. Han ska bland annat ha lurat en präst på 100.000 kronor.





Coung Duc Nguyen

38-årige Coung Duc Nguyen är misstänkt för delaktighet i dubbelmordet på två vietnamesiska flyktingar i Göteborg. Offren, en 32-årig och en 26-årig man, sköts ihjäl på Bredfjällsgatan i Hammarkullen där de bodde tillfälligt.





Joseph Jammeh

Joseph Jammeh eller "Baba Janneh" som han också kallas, misstänks för att ha knivhuggit en man utanför nattklubben Bodoni på Bergsgatan i Malmö.







Arsim Asllani, 26 år, misstänks för rånmordet på 55-årige lantbrukaren Yngve Christiansson i småländska Traryd den 20 juli 2003.







Dejan Dodos, 29 år, är misstänkt för medhjälp till grov misshandel, vållande till annans död, grovt brott och grovapenbrott. Han är häktad i sin frånvaro och internationellt efterlyst.







1 AV 9 EFTERLYSTA ÄR SVENSK Å DET VAR FÖR BEDRÄGERI.

SO FK YOU MED ATT DET ÄR SVENSKAR SOM BEGÅR GROVA VÅLDSBROTT OCH VÅLDTÄKTER...



I KVÄLLENS EFTERLYST VAR DET 1 VÅLDTÄKSFALL,BESKRIVNING PÅ GÄRNINGSMANNEN VAR:

Gärningsmannen var mellan 20 och 25 år , smalt byggd och cirka 170-175 centimeter lång. Han hade MÖRK HY och pratade engelska.

2009-04-16 @ 03:12:18
Postat av: .....

rasist

2009-06-16 @ 14:26:21
Postat av: Anonym

du vill bara ha en massa läsare gumman.snälla, du vill bara bli lika känd som dom .om du nu går i skolan varför är du då inte smart????????

2009-06-16 @ 14:29:30
Postat av: Anonym

hahahaha fett skön du är anonym

2009-06-16 @ 14:31:58
Postat av: diana

ursäkta att jag lägger mig i men varför gillar ni inte paou och dessi

2009-06-16 @ 14:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback